Cégünk rövid és hosszútávú autóbérbeadással foglalkozik. Kínálatunkban megtalálható az Opel, BMW és Suzuki modellei egyaránt.

Célunk az ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálása, alkalmazkodva az igényeikhez, megtalálva a leggazdaságosabb megoldást részükre.

Termékeink egyszerűséget, a bérleti időszak teljes idejére kiszámíthatóságot biztosít, akár már egy gépjármű esetén is. Szolgáltatásaink teljes skálája lehetővé teszi a gépkocsik akár céges akár magán részre történő kényelmes üzemeltetését.

Lehetőséget adunk az egyéni igények rugalmas érvényesítésére, testre szabott szolgáltatás kialakítására és a flotta üzemeltetésével kapcsolatban felmerülő kiadások folyamatos nyomon követésére, transzparenssé tételére.

A szervizköltségek kockázatát cégünk viseli. Ajánlatunk az egyéni vállalkozók, és az olyan cégek számára is kedvező, akiknek csak néhány autóra van szüksége.

Tartós bérlet néhány autóra is? Kiemelkedő minőség verhetetlen áron? Forint alapon, fix havidíj ellenében, egy komplex szolgáltatás keretében gondoskodunk a gépjárművekhez kapcsolódó összes teendőről. Kerülje el az árfolyam- és kamatlábváltozás kockázatát! Béreljen cégautót akár rövid határidővel!